Visitekaartje ontwerp

Een visitekaartje, is dat niet ouderwets? Er zijn genoeg mensen die zo denken. Zij wisselen gegevens alleen digitaal uit en hebben alles ‘in de lucht hangen’. Dat kan natuurlijk! Ik hecht zelf alleen toch nog erg veel waarde aan papier. Ik vind het mooi, professioneel en stel nou dat je even geen toegang hebt tot je gegevens op je elektronische devices?

Werkwijze
Naar aanleiding van een gesprek over jouw wensen (via e-mail, telefoon of face to face*) neem ik een week de tijd om drie voorstellen te ontwikkelen. Deze voorstellen stuur ik naar je op, waarna we daarover in gesprek gaan. Wanneer je jouw voorkeur uitgesproken hebt voor een van de drie voorstellen, ga ik daarmee aan de slag en werk ik deze uit naar aanleiding van jouw verdere wensen. Hierna zijn er nog twee momenten waarop je feedback kunt geven. Wanneer het uiteindelijke ontwerp staat, lever ik het je aan in verschillende bestandsformaten zodat jij er zo veel mee kunt als je wilt.

Prijs
Op basis van bovenstaande werkwijze, heb je al een visitekaartje voor €90! (Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.) Wanneer je na de eerste drie voorstellen graag nog meer voorstellen ziet, kost dat je per extra voorstel €45. Na de twee rondes feedback nog graag een keer je wensen uiten? Dat kan natuurlijk! Elke extra feedbackronde kost je €20. De kosten van het ontwerp van een visitekaartje zijn exclusief drukkosten.

Drukkosten
Mijn eigen drukwerk komt altijd bij dezelfde drukker vandaan. Ik ben tevreden over de kwaliteit die ze leveren en de service die ze bieden. Als je me vraagt om visitekaartjes te laten drukken, zal ik dat dan ook bij die drukker laten doen. De kosten voor het laten drukken van 100 standaard visitekaartjes (55×85 mm, 340grams papier, dubbelzijdig fullcolour) zullen neerkomen op ongeveer €45. Deze prijs is inclusief het drukklaar maken van het bestand en het aanleveren aan de drukker. Wanneer de kaartjes klaar zijn, zal ik ze aan je overhandigen of ze versturen per post. De prijs daarvan wordt achteraf berekend volgens de tarieven van PostNL.

Portfolio
Wil je weten met wie je in zee gaat? Hier kun je wat informatie over mij vinden. Wil je weten wat ik kan? Neem dan hier even een kijkje in mijn portfolio.

* Wanneer we afspreken om elkaar te ontmoeten, reken ik wanneer de bestemming buiten Baarn ligt 19ct reiskostenvergoeding per km.

goedkoop-visitekaartje-webmaaster