Website ontwerp

Een website is essentieel om je merk, product of dienst op het web tentoon te stellen. Al is het maar een online visitekaartje, je kunt er niet meer omheen: je moet aanwezig zijn op het grote boze internet. webMAASter ontwikkelt goed geprijsde websites die zowel op je desktop, je telefoon als je tablet goed leesbaar zijn.

Specificaties
De volgende pagina’s zijn bij de prijs inbegrepen:

 • Homepage
  De homepage is een samenvatting van alles wat er op je website te zien is.
 • Over
  Op deze pagina introduceer je jezelf en/of je werk.
 • Contact
  Inclusief werkend contactformulier
 • 2 Extra pagina’s naar keuze
  Wil je graag een pagina waar je zakelijke partners op komen te staan? Of een pagina met recensies van klanten? Dat kan! Je hebt de mogelijkheid om naast home, over en contact twee andere pagina’s toe te voegen naar keuze.

Werkwijze
Naar aanleiding van een gesprek over jouw wensen (via e-mail, telefoon of face to face*) ga ik aan de slag met een ontwerp. Wanneer ik dit ontwerp voor het eerst laat zien, staat het vol met Lorem Ipsum, oftewel: opvultekst. Aan jou de taak om goede teksten te schrijven! We zullen het dan met elkaar hebben over het uiterlijk van de website (kleuren, lettertypes, foto’s), de pagina-indeling en de functionaliteiten. Na dit gesprek ga ik aan de slag met de feedback. Hierna volgen nog twee rondes waarin je kunt aangeven wat je mooi vindt en wat je graag anders zou willen zien. Ben je tevreden? Dan gaan we online!

Prijs
Op basis van bovenstaande werkwijze, heb je al een website voor €475! (Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.) Na de twee rondes feedback nog graag een keer je wensen uiten? Dat kan natuurlijk! Elke extra feedbackronde kost je €55.

Heb je nog geen domeinnaam en hostingpartij? Ook daar kan webMAASter tot je dienst zijn. Voor €19.95 is voor een jaar je domeinnaam geregistreerd. Voor €9.95 per maand draait je website op onze servers.

Portfolio
Wil je weten met wie je in zee gaat? Hier kun je wat informatie over mij vinden. Wil je weten wat ik kan? Neem dan hier even een kijkje in mijn portfolio.

* Wanneer we afspreken om elkaar te ontmoeten, reken ik wanneer de bestemming buiten Baarn ligt 19ct reiskostenvergoeding per km.

goedkope-website-ontwerp-webmaaster