Hanneke Bos

Al zeven jaar passie voor grafisch ontwerp.

In mijn studietijd (Bachelor of Communication 2008-2012) zag webMAASter het levenslicht. Mijn meisjesnaam is Maas, en zo ontstond het idee voor de naam.

In de begintijd heb ik een aantal leuke projecten mogen doen. Niet lang na mijn afstuderen kreeg ik een vaste baan bij MS Mode als webdesigner. Sinds toen stond het zelfstandig ondernemen op een laag pitje.

Aan het avontuur bij MS Mode is na 3,5 jaar in september van 2016 een einde gekomen. Vanaf die tijd is webMAASter weer helemaal terug van weggeweest en ben ik elke dag bezig met ontwerpen, websites maken, illustreren, handletteren, bloggen en boeken schrijven.

Bij webMAASter kun je terecht voor alles wat met vormgeving te maken heeft. Ik ontwerp logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, trouwkaarten, geboortekaartjes, ansichtkaarten, websites… did I already say I design stuff? Wil je een website? Ook voor domeinnaamregistratie en hosting ben je bij mij aan het goede adres. Neem een kijkje in mijn portfolio, of neem contact met me op.

Diensten en producten
  • Websites

    De websites die ik maak, zijn allemaal gemaakt met WordPress. WordPress is een intuitief, gebruiksvriendelijk en uitgebreid Content Management Systeem.

  • Logo’s

    Een logo moet jou of je merk uitstralen. Soms bestaat een logo alleen uit tekst, soms alleen uit beeld en soms uit beide. Ik kijk samen met jou wat voor jou of je merk het beste is.

  • Visitekaartjes

    Een goede indruk permanent achterlaten, doe je met een visitekaartje. Ik ontwerp visitekaartjes zo dat ze nuttig zijn, maar ook leuk, pakkend en fris.

softwarekennis
PhotoShop
InDesign
Illustrator
WordPress