Trouwkaart ontwerpen

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! De voorbereidingen voor jullie dag zijn vast al in volle gang. Een trouwkaart heeft een belangrijke plek in die voorbereidingen, zonder uitnodiging komt er  immers niemand 😉

Werkwijze
Naar aanleiding van een gesprek over jullie wensen (via e-mail, telefoon of face to face*) neem ik drie weken de tijd om drie voorstellen te ontwikkelen. Deze voorstellen stuur ik naar jullie op, waarna we daarover in gesprek gaan. Wanneer jullie voorkeur is uitgesproken voor één van de drie voorstellen, ga ik daarmee aan de slag en werk ik deze uit naar aanleiding van jullie verdere wensen. Hierna zijn er nog twee momenten waarop je feedback kunt geven. 

Prijs
Op basis van bovenstaande werkwijze, heb je al een trouwkaart voor €125! (Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.) Wanneer je na de eerste drie voorstellen graag nog meer voorstellen ziet, kost dat je per extra voorstel €45. Na de twee rondes feedback nog graag een keer je wensen uiten? Dat kan natuurlijk! Elke extra feedbackronde kost je €20. De kosten van het ontwerp van een trouwkaart zijn exclusief drukkosten.

Drukkosten
Mijn eigen drukwerk komt altijd bij dezelfde drukker vandaan. Ik ben tevreden over de kwaliteit die ze leveren en de service die ze bieden. Als je me vraagt om trouwkaarten te laten drukken, zal ik dat dan ook bij die drukker laten doen. De kosten voor het laten drukken van trouwkaarten variëren nogal in verband met allerlei verschillende soorten papier, de grootte van de kaart etc. Ik maak graag een voorlopige prijsopgaaf voor jullie! Wanneer de kaarten klaar zijn, zal ik ze aan jullie overhandigen of ze versturen per post. De prijs daarvan wordt achteraf berekend volgens de tarieven van PostNL.

Portfolio
Wil je weten met wie jullie in zee gaan? Hier kun je wat informatie over mij vinden. Willen jullie zien wat ik kan? Neem dan hier even een kijkje in mijn portfolio.

* Wanneer we afspreken om elkaar te ontmoeten, reken ik wanneer de bestemming buiten Baarn ligt 19ct reiskostenvergoeding per km.

goedkoop-trouwkaart-ontwerpen-webmaaster